DOWNFORCE Training

Downforce.png

Downforcer™ -voimalauta on uusi patentoitu innovaatio ja suunniteltu käytettäväksi Downforcetraining™ harjoitteisiin.

Downforcetraining™ harjoittelulla pystytään kehittämään lihaksiston ja hermoston yhteistoimintaa, lisäämään voimantuottoa alaspäin sekä kehittämään kokonaisvaltaista kehonhallintaa. Urheilulajeissa joissa jalat ovat isossa roolissa Downforcetraining harjoittelulla saadaan merkittävää hyötyä. 

Downforcer™ -voimalaudalla saat tuloksia nopeasti aikaan eikä yhteen harjoituskertaan mene aikaa kuin 15-30 min.

Kehonhallinta

Downforcetraining™ on erinomainen harjoitusmuoto useisiin lajeihin: jääkiekko, pikaluistelu, hiihto, jalkapallo, salibandy jne.

Downforcetraining™ vahvistaa voimalinjausta nilkka, polvi ja lantio, joka vaikuttaa voimantuottoon ja paineen siirtymiseen hallitusti liikkeeseen. Tekemällä Downforcetraining harjoitteita urheilija pystyy lisäämään voimantuottoa merkittävästi, hallitsemaan paremmin kehoaan ja samalla välttämään urheilussa syntyviä vammoja paremman kehonhallinnan avulla.

 

Voimalinjauksella tarkoitetaan punaisilla palloilla merkattua linjaa 

 
 

1. Jalkaterät eteenpäin liikkeissä                                                          

 

2. Polvi eteenpäin

 

3. Lantio suorassa ja ylävartalon alla

 

4. Olkapää linjassa nilkan, polven ja lantion kanssa

 

5. Olkapäät ja keskivartalo suoraan eteenpäin

 
 

 

 

Kuvadownforce.png

 

 

 

 

 

 

Laukaustekniikka ja voimantuottaminen laukaukseen

Downforcer™ -voimalauta on erinomainen harjoitusväline myös jääkiekon laukaisutekniikkaan. Laukaisun voima lähtee vartalossa tuotetusta voimasta ja siirtyy käsien kautta mailaan. Jalat rytmittävät painonsiirtoa ja keskivartalo tukee liikettä. Laukaus on aina rytmiin perustuva liikerata.

Nykyisissä mailoissa on painepiste eli kick point, johon voima kohdistuu. Oikea laukaisutekniikka on siis avain saada mailasta sen parhaat ominaisuudet esiin. Laukaisutekniikka on aivan erilainen nykymailoilla kuin puumailoilla tai ensimmäisen polven lasikuitu/komposiittimailoilla.

Oleellisia asioita laukaisussa on myös käsien ja varsinkin ranteiden asento. Downforcer™ –voimalaudalla voit harjoitella laukauksen rytmiä sekä painonsiirtoa ja kehittää laukauksestasi nopeamman, kovemman ja tarkemman. Downforcer ™ -voimalaudalla olet samalla korkeudella maasta kuin olet luistimilla jäästä ja vartalon suunta on kohti maalia.

 

Tutustu ja katso esittelyvideot. www.downforcetraining.com

Kari Laitinen

 

 

 


Kari Laitinen

Written by Kari Laitinen

Category

Popular posts

3 REASONS WHY YOU SHOULD SIGN UP

Sign up now See pricing

And more is coming

Join us now